Nostrabet: WINBET предлага специални бонуси за Шампионска Лига и Лига Европа

Новият сезон на Европейските турнири – Шампионска лига и Лига Европа, се движат с пълна сила и тепърва ще виждаме разгръщането на пълния спортен потенциал.

С участието на два български тима- ЦСКА и Лудогорец – е сигурно, че родните фенове ще имат достатъчно емоция да гледат Лига Европа. Мнозина вече подготвят своите спортни прогнози, но още по-интересното е, че букмейкърите също се подготвят за големите предизвикателства и са готови да приемат все по-интересни спортни залози. Не трябва да се изненадваме и от наличието на бонуси от winbet при правенето на различни спортни залози.

Родният бранд може да се похвали и с интересни възможности именно в най-престижните футболни турнири. Предложението им носи името Super Hot залози, където букмейкърът предлага по-добри условия в седмичните спортни събития. В три дена – понеделник, сряда и петък се селектират някои от най-интересни спортни селекции със завишени коефициенти. Избраните срещи са част от най-важните дербита в сезона, както в тези турнири, така и в другите футболни лиги. Брандът обръща внимание и на разнообразните шансове за прогнози, както и нестандартни пазари.

В посочените дни стартовата селекция се обявява в 11 часа сутринта и дава достатъчно време за обмисляне на възможностите. Свободата на феновете е пълна и могат да се правят единични залози, както и системи. Не се позволява на феновете да повтарят своите залози, изборът е само един за трите възможни селекции. Въпросната промоция продължава до края на годината и можем да бъдем сигурни, че след изтичането ѝ брандът може да я подобри или изцяло с нова и по-успешна такава.

Можем да забележим и възможността за поставянето на дългосрочни залози за представянето на всички тимове, както в групите, така и извън тях. Секцията с дългосрочни залози предлага на феновете да поставят залог за победител и в двата отбора, но също така можем да открием, че прогнози се правят и за отборите, които ще излязат от всяка група и ще продължат напред участието си в турнирите. Тези прогнози са от особено значение, особено за почитателите, които искат да изпреварят събитията и да предскажат по-нататъшната картина в света на футбола.

Почитателите на по-сериозни предизвикателства трябва да обърнат внимание и на една специална селекция от 11 футболни срещи, която носи името – Super Jack. Тук брандът прави специален комбиниран залог с възможност за печалба от 50 000 лв при познаването на всички срещи. Предлагат се и утешителни награди за феновете, които са познали между 8 и 10 спортни събития. Именно тук можем да открием и наличието на срещи от престижните турнири. Това разбира се е игра за познавачи и основното условие е излъчването на победител с добре познатите изходи – 1 х 2.

За феновете с известни колебания се позволява правенето на повече от една прогноза, но очаквано тези колебания ще рефлектират на крайната парична награда. Както забелязваме, този букмейкър обръща особено внимание на футболните залози и по всичко личи, че няма да спре до тук. Изненадите най-вероятно предстоят, особено след като си спомним, че миналата година финалът на Шампионска лига дойде със специално предложение – бонуси за всеки отбелязан гол. Някои запалянковци най-вероятно са останали разочаровани, все пак Байерн победи само с един гол, но футболът винаги крие изненади. Можем да очакваме добавянето на нови и още по-интересни предложения през следващите седмици, когато тези турнири ще се завърнат в ефира за пореден път.

Pin It on Pinterest