Бизнес

Mr Jeff пристига в България с отварянето на химическо чистене до дома и услуги за пране и сгъване в София

Откриването на първия Mr Jeff в България е част от глобалния план за развитие на стартъпа, още от 2015 г. 

  • Технологиите и управлението на данни позволяват на Jeff да дигитализира традиционен сектор, като обектите за химическото чистене и пране и сгъване, чрез франчайз модела си.

Mr Jeff отвори първия си франчайз обект в България в гр. София. Това е значим момент за компанията. „Центърът Mr Jeff Младост-Аврамов отваря врати в София и съм убеден, че ще осигурим реална стойност за нашите клиенти, които ще могат да се наслаждават на свободното си време, докато ние перем, сгъваме и почистваме техните деликатни дрехи, без те да трябва да помръднат и пръст в уюта на домовете си.“, каза Елой Гомез, изпълнителен директор на Jeff.

Откриването в София ще позволи на Jeff да навлезе на българския пазар. Това е само първата стъпка на стартъпа да затвърди присъствието си на европейския континент и глобално.

Технологиите в помощ на дигитализацията на кварталния бизнес

Технологиите са в сърцето на Jeff, тъй като позволяват дигитализация на традиционни сектори като химическото чистене в частност и на франчайзите като цяло. Комбинацията от технологична платформа и физически точки подобрява „многоканалността“ и удобството за потребителя, който може да избере как да използва услугите – офлайн, онлайн, където и както пожелае. 

Mr Jeff – химическо чистене от и до дома и услуги за пране и сгъване

Mr Jeff помага на потребителя да забрави за прането и гладенето, едни от най-непредпочитаните задачи в домакинството. Средно човек отделя повече от 130 часа годишно за това задължение, а тези часове могат лесно да бъдат спестени с един клик чрез приложението Jeff. Клиентът трябва само да маркира мястото на вземане и за доставка на услугата, което може да бъде у дома или на работа, където е по-удобно. Чистите дрехи ще бъдат доставени на прага му.

Всички услуги могат да бъдат заявени чрез приложението Jeff, достъпно за iOS и Android, през уебсайта или на място в самите франчайзи. Адресът на първия обект в София е жк. Младост 3, ул. Филип Аврамов

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest