Бизнес

Какво да подарим за Свети Валентин

Наближава онзи специален ден, когато трябва да покажем колко силно обичаме човека до нас. Изборът на подаръци днес е огромен, но все пак може да се окаже и нелека задача.

Ако все още изпитвате колебание как да изненадате любимия човек, сигурен начин да направите специален подарък е със сребърни бижута.

Защо са добър избор?


Бижуто от сребро не е просто накит, то има и сантиментална стойност. Ако желаете подаръкът да буди спомени за вас и чувствата ви, със сребърно бижу ще постигнете непременно този ефект.

Класически или по-изящни, с ефектен камък или не, сребърните бижута винаги правят силно впечатление със своята красота и стил.

Ето някои от причините, които правят бижутата от сребро перфектен подарък за Деня на влюбените.

 Добавят нотка елегантност


Бижута от сребро може да се съчетаят с всеки цвят облекло. Независимо дали ще бъде носено с ежедневен тоалет, или с по-официални дрехи, сребърното бижу ще добави блясък към него. С ефектни сребърни обеци, с нежно сребърно колие или с друг сребърен накит всяка жена може да постигне уникален външен вид и индивидуален стил.

 Винаги са модерни

Когато подарите накит от сребро, няма да се притеснявате, че щом не е от злато, бижуто е демоде. Класическият вид на среброто го прави винаги актуално и притежателката на вашето бижу ще бъде винаги модерна с него.

 Имат здравословен ефект

Освен че са много красиви, сребърните бижута осигуряват и ползи за здравето. Като метал, среброто притежава пособността да оказва положително влияние върху тялото и ума, намалява стреса и поради антимикробните си свойства не предизвиква алергии.

 Осигуряват дълготрайна употреба

Ако среброто е с високо качество, то ще запази задълго своя цвят и блясък дори при ежедневна употреба. Поддръжката му е лесна и изисква само да бъде почистено от мръсотията и праха след носене.

 Добра инвестиция са

Тъй като е благороден метал, среброто е със стойност, която расте постоянно във времето. Прогнозите на експертите са, че ръстът му през следващите годи ще надмине дори този на златото. Причините са недостатъчните му доставки и тенденцията в периоди на висока инфлация да се представя по-добре от златото.

 Предлагат се на достъпна цена

Освен че среброто запазва оптималната си стойност, то е и изключително достъпен благороден метал. Може да откриете великолепни сребърни бижута на изключително достъпни цени. В същото време ще бъдат достатъчно стилни, за да се харесат на всяка жена.

Среброто е известно със своята лесна обработка, а това дава отлична възможност на дизайнерите да създават невероятна сребърна бижутерия. Широкият спектър от видове и стилове дават възможност за избор на красиво сребърно бижу, което най-добре да отразява личността на човека, за когото е предназначено, а също и вашето отношение.

Кои сребърни бижута са подходящи за романтичен подарък?

За романтичен празник като Свети Валентин може да впечатлите любимата жена с всяко колие, пръстен, обеци или гривна от сребро. Но за да бъде изцяло съобразено с тематиката на празника, може да подходите към избора от специализирана колекция романтични бижута, каквато например ще откриете в Silve Sense.

За да поставите акцент върху празник като Деня на влюбените, непременно се спрете на бижу със сърце. Като символ на любовта сърцето присъства в дизайна на изящни колиета и пръстени, изискани обеци и нежни гривни. Може да изберете колие и с две сърчица или пръстен, направен от малки сърчица, ефектни обеци с формата на сърца в комбинация с бляскави циркони и др.

Какъвто и да е изборът ви, идеята за подарък сребърно бижу е отлична. И макар че може да покажете чувствата си всеки ден, Свети Валентин е точно този, в който да го направите по наистина запомнящ се начин – със сребърно бижу.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest