Бизнес

Бънджи скокове и други приключения в България като част от 21-дневното европейско предизвикателство с Huawei Watch 3 Pro

Двойката пристигна в България на 28 юли, а зададената им първа дестинация беше пещерата Проходна, известна като „Очите на бога“

България бе втората страна, посетена от Зуза и Андрей Тренейро в рамките на проекта 21 Days Euro Trip. Стартирайки от Гърция, на наша територия те посетиха пещерата Проходна и скочиха с бънджи, за да тестват функциите за измерване на пулса и стрес нивата на моделите от серията Huawei Watch 3, караха каяци на язовир Пчелин, експериментирайки със спортните режими за гребни спортове, и се разходиха в София с помощта на Petal Maps, преди да се отправят към следващите си дестинации в Хърватска, Сърбия, Румъния, Унгария, Австрия и Словения.

Двойката пристигна в България на 28 юли, както се вижда на дисплея на Watch 3 Pro с меката и удобна каишка от естествена кожа, която Андрей е избрал за пътуването между държавите.

Зададената им първа дестинация беше пещерата Проходна, известна като „Очите на бога“, където трябваше да се пренастроят от комфорта на автомобила към по-близък досег с дивата красота на българската природа. Пренастройката бе необходима за очакващото ги истинско предизвикателство – бънджи скок от 42 метра. Идеята на 21-дневното пътешествие с Watch 3 Pro в Европа е то да бъде едно общо приключение както за Зуза и Андрей, така и за последователите на Huawei в социалните мрежи. Затова тук те бяха тези, които трябваше да изберат кой от двамата да скочи в празното пространство. Донякъде очаквано, 69% от феновете предизвикаха Зуза, но нивото на стрес на съпруга й, който беше избрал титаниевата каишка за този запомнящ се момент, също видимо отскочи нагоре.

Следващите дни бяха по-релаксиращи, въпреки високите температури в столицата, където пътешествениците се разходиха, използвайки Petal Maps навигацията на смартфоните и часовниците си, като за по-голяма тръпка я включиха да се визуализира на български език.

А гребните спортове през лятото могат да донесат истинска прохлада и същевременно да изградят отлична спортна и физическа форма, както се убедиха сами Зуза и Андрей.

Пътешествието на Жужа и Андрей ще продължи до 15 август, а следващите им приключения от различните държави можете да следите ежедневно в социалните мрежи на Huawei – https://www.facebook.com/HuaweimobileBG и https://www.instagram.com/huaweimobilebg/

В края на приключението им очаквайте и вълнуващ видео материал от 3-те седмици, с които Huawei иска да вдъхнови феновете си за още по-активен, разнообразен и споделен живот, в който природата и технологиите се срещат в полза на човешкото усъвършенстване. 

21 дни или 3 седмици е животът на батерията на Huawei Watch 3 Pro, който носи Андрей,  в режима Ultra-Long Battery Life. В инициативата участват още Huawei Watch 3, който с по-малкия си размер стои страхотно на ръката на Зуза, както и очакваните скоро на пазара безжични open-fit слушалки Huawei FreeBuds 4 и таблетът HUAWEI MatePad 11 за случаите, когато им трябва по-голям екран.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest