Изтеглиха жребия с награди за изрядните данъкоплатци в Търговище 

40 предметни награди бяха разпределени днес в жребия на Община Търговище за стимулиране на изрядните данъкоплатци. Право да участват в него имаха гражданите, заплатили целия годишен размер на данъците върху превозните средства, недвижимите имоти и таксата за битови отпадъци в срок до 3 май.

Жребият бе изтеглен от 9-годишната Ивайла Димитрова в присъствието на зам.-кмета Валентин Велчев и помощник-нотариус Иван Иванов.

„Чрез жребия от една страна стимулираме нашите граждани да заплатят местните си данъци и такси още в началото на годината, а от друга страна, е един жест към всички, които са били изрядни“, заяви зам.-кметът Велчев.

Сред наградите има уреди за здравословно готвене, сокоизстисквачки, кафемашини, прахосмукачки, скари, фритюрници, тостери и други.

Наградите могат да бъдат получени в 30-дневен срок от централния вход на Община Търговище. Гражданите трябва да представят документ за самоличност, както и отрязъка от талона за участие в жребия, който са получили при плащането на налозите.

Списъкът с печелившите е публикуван в уебсайта на Община Търговище:https://targovishte.bg/wps/wcm/connect/targovishte.bg1005/7389a3c4-de73-41b8-96c6-e081564db273/SPISAK.pdf?MOD=AJPERES&CVID=o2TPfa9

Pin It on Pinterest