Велко Батрович: „Нямаме какво да губим, очаквам победа!“

Футболистите на „Етър“ призоваха феновете за гореща подкрепа в двата мача срещу „Славия“ по пътя към баражите за Лига Европа.
В понеделник етърци гостуват на „Овча купел“ и се надяват още там да усетят подкрепата на привържениците си, а на реванша на 23 май стадион „Ивайло“ да бъде колкото може по-пълен.
Първият, който даде интервю преди важните срещи, бе черногорският техничар Велко Батрович.
„Очаквам да излезем и да бием и в двата мача. Показахме, че можем да играем срещу силни отбори. „Славия” ги бихме и у дома, и навън, и имаме голям шанс да стигнем до баража за Лига Европа. Със сигурност ще е по-труден мач, но ние нямаме какво да губим. Този сезон целият ни отбор направи една голяма крачка напред, играем хубав футбол. Както казах, ще излезем и ще си играем нашата игра. Имаме голям шанс да бием и да продължим напред.
На терена се вижда, че сме много добре подготвени и си играем всеки мач до 90-ата минута нашата игра с топката, което е голям плюс за целия отбор.
За първия мач си пожелавам 1:0 за нас, както беше в предишната среща. Най-важното е да вкараме гол в София и после тук ще гоним още по-уверено победата. Всички се надяваме да се напълни стадионът и да ни подкрепят, защото това ще е най-важният мач за сезона!”, призова Велко Батрович.

Pin It on Pinterest