Томаш: Имаме още много работа

Старши треньорът на “Етър” Александър Томаш говори пред медиите след контролата с “Берое”, спечелена с 1:0.

„На терена днес видях неща, които ми харесаха, видях и неща, които не ми харесаха. Вижда се, че имаме много работа и сме далеч от това, което искам. Няма да ни е лесно. Бягам от резултата.

С Преслав Боруков в последния момент нещата пропаднаха. Аз му казах, че искам футболисти, отдадени на каузата. Докато той и агентът му не преценят, няма да е при мен. За него има две оферти, но не искам да коментирам от кои клубове. Има си договор с нас, клубът трябва да вземе решение.

Търся добри футболисти. Парадоксът е, че в последната седмица ми отказаха трима футболисти от Втора лига и трима да дойдат на проби от „В” група – българи. Който иска (въпросът е да може да ходи, да спира и да подава топката) е добре дошъл.

“Етър” е в добър хотел с три добри терена, в условията на пандемията всичко е супер. С изключение на последните два дни, в които не можахме да тренираме това, което исках, съм доволен. На този етап от подготовката момчетата не могат да бъдат на 100 %, но видимо се стараят, което е похвално”.

Pin It on Pinterest