Спорт

Светослав Петров: Злощастен развой на мача за нас

Няма как да вземем точки, ако не отбележим гол.

Злощастен развой за нас, защото до червения картон влязохме добре в мача и бяхме отборът, който повече знаеше какво да върши. След червения картон получихме изключително злощастен гол след рикошет. Не беше нашият ден. Но не мога да бъда недоволен, защото почти цял мач играхме с човек по-малко.

Имахме преди почивката стопроцентова ситуация и още една-две, в които малко не достигна. Като цяло не си личеше, че сме били с десет души. И щом накарахме „Ботев“ (Вр) да бави времето в последните минути с жълти картони, значи като цяло сме се представили добре. Имаме чисти положения, които не успяваме да реализираме. Един наш гол щеше да вкара мача в съвсем друга посока. Продължаваме да работим.

10 червени картона през сезона – това значи лоша преценка на ситуациите, някой някъде е закъснял.

Искам да играем футбол, без значение на кое място сме. Самите футболисти да покажат, че „Етър“ не заслужава мястото, на което се намира. През пролетта отборът играе добре, но поради една или друга грешка, малко не ни достига да извлечем максимума. Не мисля, че днес сме били по-слаби, просто злощастен развой на мача. До края на сезона няма да позволя някой да мисли, че е приключено, ще искам да играем и защитим цветовете на клуба.“

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest