Спорт

Светослав Петров: Това, че сме последни, не означава, че сме най-слабият отбор

Казах още в началото на плейофите, че ще се борим честно и ще играем докрай!

Искаме да покажем, че това че сме на последно място, не означава, че сме най-слабият отбор. И днес, и с „Пирин“, и с „Локо“ (Сф), ние бяхме отборът, който може да съжалява, че не си тръгва с пълния актив от точки.

През по-голямата част имахме контрол, особено в последните 10-15 минути на мача имахме много хубави преходи, в които последния пас не ни достигна да отбележим втори гол. Факт е, че имаше ситуации, в които и ние се разминахме да не допуснем гол. Не мога да бъда недоволен, ние играем за нашата чест!

Всяка една добра игра и добър резултат повишават увереността на футболистите. Лошо се стече първенството и доста други неща, отборът започна да изглежда по този начин, когато вече е късно, но е похвално, че изглеждаме така. Аз много уважавам Ицо (Христо Янев), съжалявам, че футболът ни противопоставя в такъв момент. Нивото му е много високо като треньор. Съжалявам много за него, такъв е футболът, такъв е бизнесът. Има още един мач, ние ще играем по същия начин. Няма да се предадем, ще играем до края!”

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest