Спорт

Светослав Петров: Честно казано, съжалявам за равния резултат

Дежавю за пореден кръг.

Много добро първо полувреме и за пореден път в първите 15 минути на второто допускаме гол. На полувремето акцентирах върху това, бях убеден, че Франса ще влезе и ще опита да изостри играта – говорихме, говорихме, но явно си е до можене.

За играта през първото полувреме няма как да съм недоволен. Имахме ситуации поне още един гол да вкараме и, честно казано, съжалявам. Аз не мисля, че в предишните мачове сме играли слабо или са ни надиграли. Анализите ще ги правим след края на сезона. Целта ни е в последните мачове да играят почти всички, пускаме млади момчета, за да изградим отбор за догодина. Имаме начертан план, който се надяваме да изпълним.

Още преди няколко седмици имахме разговори с ръководството. Имаме начертан план, който се надявам да се осъществи и да сглобим един боеспособен отбор за Втора лига.

Дебютантът Антони Ангелов игра много добре. На полувремето, когато казах, че го сменям, отборът го аплодира. Реших да го сменя, защото мислех, че чисто физически ще отпадне второто полувреме, а и мислех, че точно оттам ще атакуват с включването на Франса. Исках да запомни дебюта си с добра игра и с добър резултат. Тончо вчера навърши 17 години и му направихме хубав подарък за рождения ден. Исках да пусна и Йоан Маринов, но червеният картон пак ми обърка плановете.

Искам да покажа на всички, че които заслужават с играта си във втория отбори школата, ще получат възможност да играят. Искаме да ги видим младите в игрова обстановка. Във всички мачове до края ще се опитваме да играем. Играем за честта на нашия отбор.”

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest