Стелиян Добрев стана № 1 във вота на учениците от Спортното училище

Младият футболист на “Етър” Стелиян Добрев бе избран за № 1 за 2020 г. във вота на учениците от СУ „Георги Живков”.

В Спортното училище за поредна година направиха избор за най-добрите, като едната анкета бе между учениците, а другата – между треньорите-преподаватели.

Плувецът Здравко Баблаков бе избран за Спортист на годината на Спортно училище “Георги Живков” във вота на треньорите. Втори в тяхното допитване е Стелиян Добрев от „Етър”. През настоящата година ученикът от 11 клас се утвърди успешно в представителния мъжки отбор на „виолетовите“, вкара и първия си гол в елита. Трети в класацията на училището е лекоатлетът Станислав Рашков от 11 клас.

Четвъртото място зае младият футболист на „Етър” Калоян Ненчев от 10 клас, петото е за бореца Иван Кайряк от 7 клас. На шесто място в анкетата на Спортното училище се подреждат футболистът Кристиян Димитров от 10 клас, който е бъдещият носител на Наградата „Трифон Иванов, лекоатлетката Дияна Консулова от 12 клас, Лоугън Сандърс от 10 клас – конен спорт, състезателите по борба Ник Дойчинов от 8 клас, Денис Желев от 12 клас, Даниел Любенов от 11 клас, Калоян Янков от 9 клас и Никола Спирдонов от 11 клас.

Отбор на годината стана футболният тим на „Етър”, набор 2003, който се състезава в елитната U17 група.

Pin It on Pinterest