Станимир Стоилов: Победи по-опитният отбор – това е причината

Станимир Стоилов коментира загубата с 2:1 от „ЦСКА-София“.

„Стана един равностоен мач, в който загубихме, но можехме и да спечелим. Победи по-опитният отбор. Това е причината. В моя отбор имаше желание и амбиция, но не видях увереност в завършващата фаза. Направихме много грешки в защита. Трябва да работим и да изчистваме проблемите. Две наши грешки бяха наказани. Когато трябваше да пазим резултата, ги допуснахме и ни вкараха. Разочарован съм от резултата, не е приятно да губим“, каза Стоилов.

„Трябва да работим кондиционно. Докато сме свежи, играем организирано, през второто полувреме имаше несигурност, макар че владеехме инициативата, но нямахме мощ и сила. Имаме проблем и в завършващата фаза“, продължи той.

„Дано хората не чуват елементарните подсказвания от страничната линия. Не е нормално в мъжкия футбол да подсказваме такива неща. Трябва да продължим да надграждаме. В тези мачове ще се види колко е готов отбора“.

„Притесняват ме малкото спечелени точки. Ние сме „Левски“ и трябва да печелим. Непокътнатото са феновете и това го държи отбора. Не може да мислим за нещо голямо в класирането. Трябва да се съсредоточим върху подобряването на играта си. Виждам несигурни футболисти все още. След 50-ата минута не изглеждаме добре кондиционно. Индивидуалната класа също трябва да подобряваме“.

„Трябва да играем още по-добре предстои сблъсък с шампиона и то многократен. Трябва да изглеждаме още по-добре на „Герена“ и да спечелим“, каза още наставникът на „сините“.

Pin It on Pinterest