Силно начало на рекордния боулинг турнир „ Фантастико Оупън”

За 89-пореден път започна боулинг турнира „ Фантастико Оупън” с награден фонд от 5000 лева в Joy Station Студентски град, София.

Надпреварата е уникална по рода си в България и в нея се включват най-добрите ни състезатели от цялата страна. В това издание ще има и финали по двойки, като няма значение кой играч от коя група ще бъде. Всеки може да си заяви партньор с който да играе по свое желание.

След първите две квалификационни серии водач в класирането е Руслан Василев с актив от 1249 точки ( средно от шестте игри 208.2 точки) . На втората позиция след вчерашната вечерна серия е Марина Стефанова с 1243 точки ( средно 207.2). На третото място е друга наша силна състезателка Мариана Метексинова с 1199 точки ( средно 199.8), а четвърти Антоан Маринов – 1152 ( средно 192.0). Това са имената на атлетите в Топ 4, но до финалите в неделя предстоят много квалификации и със сигурност ще има размествания и нови имена. 17 души взеха участие в първия ден на турнира, като се очаква до финалите , бройката на играчите да бъде над 70 , разделени в групи „А”, „В” и „С”.

Квалификациите ще продължат по програма всеки ден от 14:00 и 18:00 часа до събота включително. В неделя , по традиция са финалите за определяне призьорите от „Фантастико Оупън”

Турнирът може да се следи в реално време на специализираната платформа – bowlzone.eu

Pin It on Pinterest