Седмична програма за мачовете в школата на Ботев Пд

14.10 15:30 Спартак Пд – Ботев / Спортна база Спартак, Елитна юношеска група до 17 години /

16.10 12:00 Берое – Ботев / Спортна база Берое – Стара Загора, Зонална група – Деца 2006/2007 /

17.10 12:30 Ботев – Спартак Пд / изкуствен терен – Футболен комплекс Ботев 1912, Деца Център 2008 /

18.10 10:00 Ботев – Спартак Вн / изкуствен терен – Футболен комплекс Ботев 1912, Елитна юношеска група до 15 години /

18.10 10:00 Лидер – Ботев / Ягодово, Деца Център 2008 /

18.10 12:00 Ботев – Спартак Вн / естествен терен – Футболен комплекс Ботев 1912, Елитна юношеска група до 17 години /

18.10 15:30 Ботев – Септември / естествен терен – Футболен комплекс Ботев 1912, Елитна юношеска група до 19 години /

Pin It on Pinterest