Росен Кирилов: Срамна загуба, нищо не се получи днес

„Нищо не се получи днес. Мачът тръгна изключително негативно от самото начало. Грешките бяха наши и изключително големи. Трябваше да играем по-прагматично и по-просто, за да не се стигне до тези два нелепи гола при изнасянето на топката. Знаехме, че „Локомотив” пресира агресивно и не трябваше да допускаме тези грешки.

С каквато и схема да бяхме играли, нищо не се получаваше. Мачът тръгна негативно за нас с тези два гола, нашите играчи загубиха увереност и за съжаление се стигна до тази срамна загуба. Играчи, които се връщат след контузии, физически не са готови за играят. Имаме доста контузени, като не тренират две-три седмици, това е една от големите причини да се стигне до това.

„Локо” (Пд) в момента е един от най-добрите отбори в България. Спечелиха купата, имат добри футболисти, привлякоха още. Знаехме, че ще ни е много тежко и трябваше да се противопоставим физически. Не можахме, те печелиха едоноборствата.

Естествено, че има напрежение, след като си загубил три мача поред…. Сигурен съм, че като се оправят контузените футболисти, „Етър” ще е сериозен отбор, както беше в началото на първенството.”

Pin It on Pinterest