Продажба на билети за мача ЦСКА – Будьо/Глимт

Ръководството на ЦСКА съобщава, че продължава продажбата на билети за мача с Будьо/Глимт от груповата фаза на Лигата на конференциите в четвъртък.

Във вторник и сряда (28 и 29 септември) ще бъдат отворени 2 каси до фен магазина на стадион „Българска армия“, които ще бъдат с работно време от 11 до 19 ч.

В деня на мача освен тях ще работят и 2 каси пред Националния стадион „Васил Левски“ на ул. „Гурко“, където ще се продават билети от 11 ч. до края на първото полувреме на двубоя, който започва в 19:45 ч.

Напомняме на феновете, че входните талони за срещата са поименни и по-ранното им закупуване гарантира, че няма да се образуват струпвания на касите.

Феновете ще бъдат настанени в секторите „А“, „Б“, „В“ и „Г“, а в продажба са пуснати 12 800 билета.

Ето и цените на билетите на каса:
– Сектор „А“ – 25 лв.
– Сектор „Б“ – 15 лв.
– Сектор „В“ – 15 лв.
– Сектор „Г“ – 15 лв.
– ВИП ложа – 150 лв.

Деца до 7-годишна възраст влизат на стадиона безплатно.

Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от билета за двубоя. За използването ѝ се предоставя решение на ТЕЛК.

Всеки, закупил своя билет онлайнще получи 1 лв. отстъпка от редовната цена.

Всички фенове задължително трябва да носят със себе си документ за самоличност, защото след въведения строг пропусквателен режим той им е необходим, за да бъдат допуснати на стадиона, както и да спазват задължителните противоепидемични мерки:

– носене на маска
– спазване на социална дистанция
– дезинфекция преди влизане на стадиона

Умоляваме хора, които са били контактни със заразени от КОВИД-19 в последните две седмици или със симптоматика на заболяването, да не посещават двубоя!

Pin It on Pinterest