Президентът на АРДА Петър Пешев, отговаря на въпроси на феновете

Поради огромния брой на въпроси от спортната общественост, президентът на ПФК АРДА Петър Пешев, реши да отговори на тях.

Защо освободихте Стамен Белчев?
– Стамен Белчев напусна АРДА по собствено желания. Благодарихме му за всички успехи, които той постигна с АРДА. Пожелахме му успех в следващите му начинания и се разделихме по взаимно съгласие. С това този въпрос се изчерпва и не желая да говоря повече на тази тема.

Вярно ли е, че всички чужденци са освободени?
– Не. Матеус Леони, Лукас Мартинс и Румян Ховсепян остават в АРДА до завършването на първенството, ако то въобще завърши. Останалите чужденци си тръгнаха. По този въпрос също няма до говоря повече.

Вярно ли е, че догодина АРДА ще играе само с българи?
– Не виждам да има нещо лошо, сега с тези чужденци сме на 9-то място. Ако бяхме първи, да се тюхкаме. Не виждам нищо лошо, да играем само с българи. Още със зимната селекция, загатнахме за тази наша идея.

Какво се случва с ремонта на АРЕНА АРДА?
– Всичко върви по план. Новият сезон, когато и да започне, АРДА ще играе на „АРЕНА АРДА“. Както знаете монтира се най-модерното лед осветление, каквото няма никъде на друго място в България. Теренът ще е с най-ново поколение холандска трева, която отговаря на всички европейски изисквания. Светлинното табло, също ще бъде най-модерното у нас. Правят се ремонти още на тоалетните и доста други неща на стадиона, за да може феновете на АРДА да се чувстват приятно на домакинските мачове.

Кой ще е новият треньор на АРДА?
– АРДА няма да остане без треньор. Искам да подчертая, че преговаряме само с един единствен треньор. Неговото име ще обявим официално след празниците, след като уточним всичко и той подпише.

Какво ще пожелаете на спортната общественост?
– Весели празници,останете си вкъщи и бъдете живи и здрави!!! Нека Господ да ни пази.
На злорадстващите ще им кажа следното: НЕ СЕ РАДВАЙТЕ – ЖИВИ СМЕ! ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН! Само АРДА.

Pin It on Pinterest