Преслав Боруков: Ще се борим със зъби и нокти до края

„Първо искам да благодаря на всички, които са гласували за мен! Това за мен е нещо специално, тъй като е моята първа награда за Играч на мача.

Започнахме много добре, много агресивно, с висока преса в тяхната половина, но в 18-ата минута поради неразбирателство получихме гол пак от статично положение. В първите 20 минути надиграхме „Ботев”, през второто полувреме също. Хиксът не е най-коректният резултат, можехме да си тръгнем и с трите точки.

И през второто полувреме спазвахме тактическите указания, продължихме да налагаме преса, почнахме да отнемаме повече топката и да правим положения в тяхната половина. Сега имаме гостуване на “Созопол” за купата и домакинство на “Берое”. Искаме да трупаме точки и да се борим със зъби и нокти до края.

Сезонът тече, имаме мачове, аз съм футболист на „Етър” и искам да се доказвам, да трупам игрови опит. Искам да благодаря на моя отбор специално за цялата борба, за това, че се борихме до последно. Аз играя на сто процента и искам отборът да върви напред. Специални благодарности и на Пламен Крачунов за асистенцията. Има зимен, после летен трансферен прозорец, аз се раздавам на терена, другото го движи моят мениждър. В момента съм футболист на „Етър”.

Pin It on Pinterest