Петко Петков: Изпълнихме си основната цел

„Ботев” отбеляза, ние не успяхме.

Те нямаха много ситуации, но за съжаление ние пропуснахме нашите, така че явно резултатът е закономерен. Травмите наложиха промени, по-голямата част от играчите имаха проблеми, но аз съм доволен от отбора, тъй като постигнахме максимума.

Няма да коментирам съдийството, има си човек вътре, той е оторизиран от БФС да отсъжда, така че ако има нещо – питайте него.

Надявам се нещата в клуба да се развият положително, да преминем през тази криза, която явно е за цялата държава и да имаме по-добро лице през следващия сезон. Има хора, които няма да успеем да задържим, но имаме разговори. Най-вече преотстъпените играчи. Подписахме с Пламен Крачунов, добрата новина е, че в близката седмица и Христофор Хубчев ще се завърне след операция на коляното. Досега почти нямахме опции в защита. Надявам се да запазим по-голямата част от състава и да започнем да надграждаме.

Аз имам договор за още една година и мисля да продължа работата, засега няма причина да напусна клуба. Прекалено много говорим на тема финанси, минахме през труден период, аз се надявам, че нещата ще се успокоят и „Етър” ще го чакат по-добри дни.”

Pin It on Pinterest