Петър Хубчев: Най-важното е желанието на отбора

Старши треньорът на „Левски“ Петър Хубчев заяви на официалната пресконфернция преди мача с Ружомберок, че очаква срещу “сините“ да се изправи един мотивиран, компактен отбор, който разчита много на статичните положения.

Срещата от първия квалификационен кръг на Лига Европа е в четвъртък, 11 юли от 19:30 часа.

„Очаква ни една сериозна битка. Аз лично не чувствам напрежение в мен. Изиграхме четири добри мача в подготовката. Подготвени сме за този двубой. Нямам въпросителни около състава. Има трима човека, които не са с нас, но това е нещо нормално във футбола“, започна изказването си Петър Хубчев.

„Словашкият тим е агресивен, но не в лошия смисъл. „Ружомберок“ е много добър отбор. Главите ни трябва да са пълни с чисти мисли. Съвсем други неща ще търсим срещу домакините, а не хитрост. Подхождаме към дуела в зависимост с какъв противник играем. Сега за пръв път можем да подредим отбора, както ни се иска. Не можем да правим големи промени и ротации, но имам сигурност за утре”, добави старши треньора на “сините“.

„Трябва да имаме желанието да се докажем, да продължим напред. Важно е и колко си подготвен. Не трябва да мислим за групите или титлата, а за мача утре. Най-важно е желанието на отбора – това ще е от значение в тези два мача”, завърши Петър Хубчев.

Pin It on Pinterest