Спорт

Отвориха билетните каси на стадион „Ивайло“ за мача за Суперкупата на България

Билетните каси на стадион „Ивайло“, който ще посрещне мача за Суперкупата на България, вече са отворени.

От 10 часа сутринта всички желаещи могат да закупят пропуски за мача от касите намиращи се на стадиона във Велико Търново.

Двубоят, между шампиона на България ПФК Лудогорец Разград и финалиста за Sesame Купа на България ФК ЦСКА 1948 София, започва в 15 часа на 10 февруари (събота).

Билети могат да бъдат закупени и онлайн на Eventim.bg, както и на всички каси на компанията и партньорските обекти във всички градове – бензиностанции OMV, книжарници Orange, Технополис и Български пощи.

Цената на билетите за мача е 15 лева.

БПФЛ напомня, че привържениците на ПФК Лудогорец Разград ще влизат от входове 1 и 2 (Западната страна на централния вход) на стадиона. Привържениците на ФК ЦСКА 1948 София, както и всички останали фенове на футбола ще влизат от входове 3 и 4 (Източната страна на централния вход).

В съботния ден от 10:00 часа сутринта до приключване на футболната среща и изтегляне на привържениците ще бъде затворени следните улици около стадион „Ивайло“:

– ул. „Тодор Балина”: в участъка от кръстовището с ул. „Йоновка” – площад пред северен вход на стадион „Ивайло” – до кръстовището с ул. „Любен Каравелов”;

– ул. „Славянска”: в участъка от кръстовището с ул. „Филип Тотю” до кръстовището с ул. „Тодор Балина“;

– ул. „Филип Тотю”: от кръстовището с ул. „Славянска” до кръстовището с ул. „Бойчо Войвода“.

Паркингът пред северния вход на стадиона също бе затворен за движение и за паркиране в този времеви период. При необходимост органите на реда могат да ограничават или да спират движението на автомобили и по други улици край стадион „Ивайло“. Осигурен е оптимален пропускателен режим за влизане и напускане на стадиона.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest