От Локомотивци за Локомотивци – КАМПАНИЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА ПАРКА НА КАТЕРИЧКАТА

Здравейте, привърженици на Локомотив!

От около 5 месеца работим активно върху цялостното облагородяване на парково пространство в Комплекс Локомотив. Тотално занемарено, свърталище, обрасло с тръни място – нещо неприемливо за Локомотив.

Е, вече не е така, а който идва на стадиона може да види грандиозната разлика! Вече всичко е почистено, подравнено и приятно. Дори кметът на район Надежда даде рамо и вече покрай Алеята имаме осветление. Всичко това се случва единствено и само с дарения и лични средства на фенове на Локомотив. И най-вече ежедневна и постоянна работа на терен безвъзмездно!!

Мястото освен да се почисти, на него ще се изградят детски катерушки – пързалка, люлка, пясъчник, които са в много напреднала фаза и са почти готови – правени от нас за малките локомотивци. Ще се изградят пейки, места за отдих, горска библиотека, трябва да се посипе с подходящ материал, за да е удобно за игра за малчуганите.

Остава още работа, но са ни необходими средства. Днес Локомотив играе с Пирин на ст. Васил Левски от 20:30 . Ще има малка касичката, в която всеки може да постави каквато сума пожелае – всяка стотинка е важна, за да завършим проекта! Правим го за бъдещето на Локомотив!

Дай една ръка и помогни!! Обикновеният отбор на необикновения човек!

Pin It on Pinterest