Спорт

Осем важни шампионатни срещи пред Талантите на Лудогорец тази седмица

Осем важни шампионатни мачове предстоят тази седмица за Талантите от Академията на Лудогорец.

Програма на формациите на Лудогорец за периода 22-28 април:

22 април, понеделник, 14 часа, комплекс „Гнездо на орли“ – Лудогорец U16 II – Черноломец (Попово)

За втория тим на отбора до 16-годишна възраст предстои по-натоварена състезателна седмица. Те трябва да изиграят две срещи на разменни гостувания в рамките на 6 дни. Първият мач е у дома в среща от XIV кръг на Междуобластна група Русе.

27 април, събота, 10 часа, Кубрат – Лудогорец U16 II – Кубрат

След като откриват шампионатната седмица, момчетата на старши треньора Георги Керкелов ще изиграят и втория мач в своята група. За срещата от XV кръг разградчани ще гостуват на съседите от Кубрат.

27 април, събота, 10:30 часа, Русе – Лудогорец U17 – Дунав (Русе)

След категоричния успех на Елитите, водени Мартин Цирков, с 4:0 над Спартак (Плевен) от изминалия шампионатен кръг, сега ги очаква гостуване на 15-тите в таблицата от Дунав (Русе). Срещата между двата тима от IX есенен кръг завърши с резултат 2:0 в полза на тогавашните домакини от Лудогорец U17.

27 април, събота, 11 часа, Варна – Лудогорец U13 – Фратрия (Варна)

След като миналата седмица децата на Лудогорец до 13 години приеха на свой терен дубъла на варненския Спартак, то през тази „орлетата“ предстои да госутват на друг тим от морската ни столица. При домакинството на Фратрия от програмата на VIII шампионатен кръг талантите на Шампиона спечелиха срещата с 1:0.

27 април, събота, 11:30 часа, Кубрат – Лудогорец U14 II – Кубрат

Децата от втория отбор на състава до 14 години на Лудогорец ще гостува на съседите от Кубрат от програмата на XV кръг в Междуобластна група Русе. Три кръга преди края на първенството „орлетата“ са трети, а съперниците изостават с едно място и с 8 точки. Срещата между двата тима от есенния полусезон завърши с реми 1:1.

27 април, събота, 12:15 часа, Варна – Лудогорец U14 – Спартак (Варна)

В програмата на XIX кръг на Зонална група Варна момчетата на старши треньора Емилиян Петров ще гостуват на варненския Спартак. Само преди броени дни „орлетата“ се наложиха с категоричното 4:0 над друг тим от морската ни столица – Черно море. Талантите от Академията на Лудогорец победиха този съпреник с 3:1 в срещата им от есенния шампионатен дял.

27 април, събота, 17 часа, Бургас – Лудогорец II – Черноморец (Бургас)

Дубълът на Лудогорец предстои да се изправи срещу 15-тите в класирането във Втора професионална лига от Черноморец (Бургас). След надделяването с 2:1 срещу Янтра (Габрово), момчетата на старши треньора ще гостуват в крайморския град за сблъсък от XXX шампионатен кръг. Преди срещата Лудогорец заема деветото място, а предстоящите съперници изостават с 8 точки зад „орлите“.

28 април, неделя, 14 часа – комплекс „Гнездо на орли“ – Лудогорец – жени – Етър (Велико Търново)

След загубата на „орлиците“ от Спортика (Благоевград) в предишния шампионатен кръг, сега дамите на Елена Пеева гледат с надежда към следващата си победа. Новата седмица ги изправя срещу десетите в класирането от Етър. Преди двубоя женският тим на Лудогорец изпреварва съперника и заема седмата позиция с 5 точки аванс пред Етър.

28 април, неделя, 16 часа – Исперих, Лудогорец III – Бенковски (Исперих)

Третият тим на Лудогорец също предстои да срещне съседски отбор. Това е Бенковски от Исперих, който се намира под номер 7 във временното класиране на Североизточната Трета лига. Таблицата оглавява Лудогорец, който стои на върха с актив от 48 точки. Предишния мач между двата тима от програмата на есенния X кръг завърши 5:2 в полза на „орлите“.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest