Спорт

Огромен интерес към мача „Етър“ – „Локо“ (Пд)!

„Етър“ приема водача в класирането „Локомотив“ (Пловдив) с амбиция да продължи с победите, както и да нанесе първа загуба на „смърфовете“ за настоящия сезон.

Мачът е в неделя от 17:45 ч. на стадион „Ивайло“. „Виолетовите“ записаха в предишния кръг първата си победа, като сразиха с 3:1 като гости „Локомотив“ (София). Очаква ги интригуваща битка срещу лидера в подреждането на Първа лига.

Интересът към мача е сериозен и се очертава това да бъде най-посетеният двубой на „виолетовите“ този сезон на стадион „Ивайло“. Над 600 фенове на „Локомотив“ (Пд) се очакват на стадиона. Убедени сме, че привържениците на „Етър“ ще бъдат на своето място на „Митичния“, ще бъдат многократно повече и ще дадат своята гореща подкрепа, като ще са отново 12-ия играч на великотърновския тим!

Нека само припомним, че „болярите“ неведнъж са посрещали лидер в класирането и го свалят от върха. При предишния ни дебютен сезон в елита „Етър“ прие ЦСКА, който бе с 8 поредни победи, и го свали от първото място след равенство 2:2. През 2021 г. пък посрещна за купата тогавашния водач в първенството „Ботев“ (Пд) и спечели с 1:0. Доказвали сме, че можем и можем да го направим за пореден път!

Очакваме ви в неделя на стадион „Ивайло“ с амбиции да покажем отново силен футбол и да стигнем до заслужен успех!

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest