Нов успех на Мартин Чой

Пилотът отново най-бърз и записа поредна победа в шампионата на пистата в Плевен

Трета поредна победа от началото на сезона постигна Мартин Чой (ЕКО БМВ Моторад МС 77 Рейсинг тим, БМВ) . Най-добрия ни състезател по мотициклетизъм на писта победи конкуренцията в клас SuperBike1000 в много силно състезание от Националния шампионат. Въпреки горещото време и температура на въздуха от 30 градуса Чой беше безапелационен и финишира с аванс от 5.7 секунди пред втория Иван Грозев (БМВ) и на 34.1 секунди от третия Милен Георгиев (Ямаха). Мартин Чой потегли отлично от първата позиция на старта и до финала не даде възможност на преследвачите си да го настигнат. В две от всичките 12 обиколки Чой завършваше с време под 1:31.0 минути. (в първата – 1:30.9, и в седмата 1:30.6).

“ Радостен съм , че започваме уикенда и третия кръг с победа в Плевен. Беше тежко състезание в жегата, но аз съм свикнал да карам на такива температури тук, и не е проблем. Поздравявам екипа си за перфектната работа, както и почиталите ми, които отново ме подкрепяха, когато преминавах покрай тях. Сега трябва бързо да се възстановя и да съм готов за утрешния старт на пистата“, сподели минути след успеха Мартин Чой.

Пилотът отново ще зарадва своите фенове, като в неделния ден след 11:00 ще им отдели един час време за автографи , снимки и традиционните фланелки за подарък.

Pin It on Pinterest