Най-малките армейци спечелиха „Купа София“

Два отбора от Академия ЦСКА триумфираха в деветото издание на турнира „Купа София“.

Децата набор 2011, водени от Атанас Стоилов с помощник Даниел Моралес и треньор на вратарите Александър Стоянов победиха на финала тима на „Лъвчета 2“ с 2:1, като това бе единственото попадение, което те допуснаха във вратата си през целия турнир. Индивидуални награди получиха капитанът Константин Гергинов за „играч на турнира“ и вратарят Христо Миланов за „най-добър вратар“.

Най-малките армейци, набор 2012 също триумфираха в своя поток, побеждавайки на финала отбора на „Шампион“ с 1:0. Сред тях с индивидуални призове бяха отличени Матю Младжов, който стана голмайстор на първенството и Емил Минев, който бе определен за „най-добър вратар“.

Те бяха водени от новия треньор в Академия ЦСКА Ангел Павлов.

ЦСКА ШАМПИОНИ

Ден 4, на Купа “София” 2020, в базата на НСА "Васил Левски", балон “Национал”, се проведе финала в Поток 2, между отборите на ЦСКА и ФК “Лъвчета 2”, завършил при резултат 2:1.Треньорският щаб воден от Атанас Стоилов, помощник треньор Даниел Моралес и треньор на вратарите Александър Стоянов, трансформира Армейците в един изключително ефективен отбор, който през всичките пет срещи по време на турнира, пресираше противниците по всички позиции на терена и заслужено получи купата.Индивидуални награди получиха капитанът на Армейците Константин Гергинов за “Играч на турнира” и вратарят ни Христо Миланов за “Най-добър вратар”. Поздравления!Обобщение на турнира – за 4 дни отбора на ЦСКА набор 2011 изигра пет срещи, постигна пет победи, при общ резултат 17:1, неотлъчно воден от целия треньорски щаб и подкрепян от верните фенове.Поздравления Армейци! Поздравления Шампиони! Адмирации за организаторите, за професионализма и атмосферата на Купа “София” 2020! За Нас беше чест и удоволствие да бъдем част от този празник на футбола! Всички обединени в идеята да подпомогнем развитието на българския футбол! Един отбор, една цел – Победа!САМО ЦСКА ❤🏆❤

Публикувахте от ЦСКА набор 2011 в Неделя, 23 февруари 2020 г.

Pin It on Pinterest