Националите на БККФ ще участват на Европейското първенство по киокушин в Полша

Националният отбор на Българска карате киокушин федерация (БККФ) ще представи страната ни на Европейското първенство на KWF, което ще се проведе на 24 и 25 септември в град Швиноуйшче, Полша.

В първенството ще участват над 350 състезатели в категориите кумите и ката във възрастовите групи, юноши и девойки младша и старша възраст, младежи и кадети от 30 европейски държави.

В българския отбор, който ще се състезава в Полша, са включени 50 състезатели, начело с треньорите си сенсей Захари Дамянов, сенсей Петър Мартинов, сенсей Живко Андреев и сенсей Христо Христов. Те ще отпътуват за първенството на 21 септември.

По-рано през месеца БККФ проведе тренировъчен лагер с цел подготовка на състезателите ни. В него участваха 70 състезатели от 20 клуба в страната. Повече подробности за представянето на родните състезателите, както и любопитни моменти от подготовката им, може да откриете в социалните мрежи на Българската карате киокушин федерация във Facebook и Instagram – @bkkfkyokushinkai, както и на уебсайта на федерацията: http://kyokushin-kan.bg/ 

Pin It on Pinterest