Мемориален турнир в памет на Георги Марков

На 17 до 20 юни в София ще се проведе първият мемориален турнир в памет на отишлия си без време Георги Марков.

Националният стадион „Васил Левски“ ще бъде домакин на надпреварата, в която участие ще вземат осем клуба при възраст 2008 година.

Приятелската надпревара е под егидата на БФС и съвместно организирана със Септември (София) и с помощта на много близки и приятели на сърцатия бранител.

Изтегленият жребий отреди участниците Левски, Локо (Сф), Септември и Национал да попаднат в група А, докато Пирин, ДИТ, ЦСКА и Ботев ще мерят сили в група Б. Първият мач ще бъде между Левски и Локо (София) на 17 юни от 09:00 часа. Финалът е насрочен за 20 юни от 11:15 часа.

Мемориалният турнир в памет на Георги Марков се провежда за първи път. Смело можем да кажем, че той бе символ на мъжество и характер. Човек, обединяващ в себе си, всички качества, необходими да бъдеш истински лидер на терена. Жоро бе непримирим, борбен и винаги устремен към това да остави сърцето си за отбора и приятелите си!

Надяваме се бъдещите футболни деца да притежават същия хъс и себераздаване!

Надпреварата е с вход свободен и всеки, който иска да погледа качествен детски футбол, в комбинация с взаимно уважение между отборите е добре дошъл!

Pin It on Pinterest