Лудогорец U17 ще се бори за златото

Лудогорец U17 ще се бори за шампионската титла при юношите до 17 години.

В последния мач от програмата на първенството в Елитната юношеска група  Изток момчетата на Христо Господинов победиха убедително връстниците си от Черноморец (Бургас) с 6:0. С трите точки те останаха втори в класирането, но ще спорят за златните медали с останалите пет тима, заели първите три места в група Изток и група Запад. 

През първата част на мача с Черноморец момчетата на Христо Господинов отбелязаха един гол чрез Йоан Йорданов. През втората Димитър Иванов се разписа два пъти.  Останалите голове реализираха Георги Янев, Радослав Петров и Петър Кирев.

Надиграхме категорично гостите. Наясно сме обаче, че съперниците във втората фаза на турнира ще са далеч по-сериозни. Трябва да се подготвим добре за тежките мачове, които ни предстоят, коментира след последния съдийски сигнал старши треньорът Христо Господинов.

Жребият за втората фаза на първенството ще бъде теглен на 23.04.2021 г. (петък). Първият двубой на разградчани ще бъде на 28 април (сряда). Ще се играят по два мача, с разменено гостуване, по системата всеки срещу всеки. Натрупаният през първата фаза на надпреварата точков актив ще бъде нулиран.

Pin It on Pinterest