Лудогорец U16 и U14 с разгромни победи в Добрич

Формациите на Лудогорец U16 и U14 записаха разгромни победи над връстниците си от Добруджа в Добрич за мачовете от III кръг на първенствата в зона Варна.

По-големите, водени от Емил Георгиев, биха с 5:0, а по-малките, на Васил Чергов, с 10:1.

За U16 през първото полувреме точни бяха Денис Кехайов и Петър Петров. През второто се разписаха Стивън Вълчев, Емил Петков и Йоан Кирев.

За U14 през първата част реализира само Георги Пенев. В началото на втората домакините изравниха и до края получиха девет гола. Георги Пенев отбеляза още два попадения, за да оформи своя хеттрик. Кристиян Илиев и Аксел Велев се разписаха два пъти, а по веднъж го направиха Наско Янев, Исмет Хасан и Янко Ажлани.

Заради отсъствието на четирима национали, двамата от които централни защитници, се наложи да прекрояваме схемата на игра и да заложим на 3-5-. Получи се добре и момчетата изглеждаха е действаха много офанзивно. Не ми хареса, че направихме куп пропуски, бе коментарът на Емил Георгиев.

При 10:1 няма много за анализиране. Не е добре, че трябваше да ни изравнят, за да покажем истинското си лице, заяви Васил Чергов.

Pin It on Pinterest