Лудогорец пуска в продажба и сектор „Гости“ за мача с Цървена звезда

ПФК Лудогорец е получил официално писмо от Цървена звезда, в което сръбският клуб съобщава, че поради рестрикции между държавите в Европа заради пандемията от COVID-19 на мача в четвъртък няма да има гостуващи фенове.

По тази причина Лудогорец пуска в продажба за своите привърженици местата в сектор „Гости“. Цената на един билет е 15 лева.
Клубът съобщава, че два дни преди двубоя с Цървена звезда входните талони за сектори „В“ и „Моци“ са изчерпани. Към момента са останали единични бройки билети в сектори „А“ и „А“.

Входните талони се продават само на билетната каса на улица „Васил Левски“. Днес и утре гишето ще работи от 10,00 ч. до 18,00 ч., а в деня на мача – от 10,00 ч. до 22,00 ч.

Важно: Билети за двубоя с Цървена звезда НЯМА да се продават онлайн.

ПФК Лудогорец отново напомня, че поради пандемията от COVID-19 ще бъдат спазвани стриктно следните мерки, установени от УЕФА и местното законодателство:
– Билети се продават при 30 % заетост от капацитета на стадиона.
– Спазване на физическа дистанция при влизане на стадиона и по време на футболната среща.
– Задължително носене на предпазна маска, закриваща носа и устата на територията на стадиона преди, по време и след мача.
– Влизането на стадиона ще става с представяне на декларация, че притежателят на билета е информиран за рисковете, свързани с COVID-19, и няма типичните за това заболяване симптоми. (Бланките ще са налични на билетната каса).
– Всички билети ще са поименни.

Pin It on Pinterest