Лудогорец III и U19 играят в Разград

Лудогорец III и U19 ще са домакини през уикенда и ще играят на стадион „Гнездо на орли“.

Третият отбор на клуба посреща Септември 98 (Тервел) в мач от X кръг на първенството в Североизточна Трета лига. Двубоят е на 18 окомври (неделя), от 16 часа. Тимът е съставен от млади таланти от втория отбор и юношеските формации на клуба, които правят първите си стъпки в мъжкия футбол. Затова момчетата имат нужда от горещата подкрепа на феновете на „орлите“.

Билетите ще се продават два часа преди началото на двубоя на касата на стадион „Гнездо на орли“ (клубната база). Цената е 1 лв. Съоръжението ще отвори един час преди първия  съдийски сигнал. Ще бъде спазено изискването за запълване до 50 процента от капацитета на стадиона. Ако има привърженици на Септември, те ще бъдат настанени в сектора за гости. Заради противоепидемичните мерки при влизане зрителите трябва да спазват указанията на служителите на клуба.

Лудогорец U19 ще се изправи срещу връстниците си от Локомотив (Пловдив). Двубоят е на 17 октомври (събота), от 15,30 часа. Входът е безплатен, като отново ще се държи стриктно на спазването на противоепидемичните мерки.  Момчетата на Димчо Ненов се изправят срещу сериозен съперник и подкрепата на феновете ще им помогне да се представят по най-добрия начин.

Pin It on Pinterest