Левски с информация към привържениците

Във връзка със заповед №РД-01-452/04.08.2020 г. на министъра на здравеопазването, разрешаваща провеждането на срещите от Първа лига пред публика, при заетост до 1000 души на сектор, Ви уведомяваме, че на двубоя от 5-ия кръг на Първа професионална лига срещу „Етър“ на 13 септември, неделя от 21:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ могат да присъстват без допълнително заплащане притежателите на абонаментни карти за сезон 2020/2021 г. при следните условия:

От днес, 8 септември до 11 септември притежателите на абонаментни карти трябва да вземат билет срещу предоставяне на своята карта в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ с работно време от 10:00 до 19:14 часа.

Желаещите да заявят ОНЛАЙН своя билет могат да го направят до 23:59 часа на 11 септември на email: club@levski.bg чрез предоставяне на две имена и номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика). Онлайн билетите ще бъдат изпратени на подателите по email най-късно до събота, 12 септември и следва да бъдат принтирани или свалени на смартфон при показване на входовете на стадиона.

Притежателите на абонаментни карти, които НЕ ЗАЯВЯТ присъствие на стадиона в указания срок няма да имат запазено място за мача с „Царско село“, а освободените седалки ще се пуснат в свободна продажба.

Призоваваме притежателите на абонаментни карти, които НЯМА да присъстват на срещата с „Етър“ да заявят своя отказ на email: club@levski.bg  или на телефон +35929450737 най-късно до 23:59 часа на 11 септември чрез предоставяне на две имена и номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика).

Обръщаме Ви внимание, че местата на абонаментните карти НЯМА да отговарят на местата на билетите за срещата с „Етър“.

 Уведомяваме притежателите на паркоместа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, че влизането им на паркинга на стадиона ще става с абонаментна или паркинг карта, а влизането на стадиона със съответния билет.

“ПФК Левски” ще уведоми допълнително своите привърженици относно свободна продажба на билети за двубоя с “Етър”.

Pin It on Pinterest