“Левски” пусна в продажба билетите за мача с “Етър”

По 10 лв. ще струват билетите за феновете на “Етър” за предстоящия в неделя мач с “Левски”, съобщиха от столичния клуб.

Великотърновските фенове ще могат да си закупят пропуски от касата пред Сектор Г, която ще отвори два часа преди началото на мача.

Ето съобщението:

Уважаеми привърженици, желаещите да подкрепят любимия отбор в двубоя от 5-ия кръг на Първа лига срещу „Етър“ в неделя, 13 септември от 21:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, могат да си закупят билети от днес, 12 септември до изчерпване на количествата.

Талоните са в свободна продажба в официалния магазин на клуба на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ и в мрежата на Eventim. Билети се продават и онлайн ТУК!

В неделя, 13 септември от 18:00 часа до края на първото полувреме на срещата, билети ще се продават също на касите пред Сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Феновете на отбора гост ще могат да си закупят пропуски от касата пред Сектор Г, която ще отвори два часа преди началото на мача.

Цени на билетите:

Сектор “STRABAG”, VIP: 100 лв

Сектор “STRABAG”, Блок 3 и 4: 20 лв

Сектор “STRABAG”, Блок 5, 6 и 7: 17 лв

Сектор Б: 10 лв

Сектор В: 15 лв

Сектор Г: 10 лв

Притежателите на абонаментни карти, които все още НЕ СА ЗАЯВИЛИ присъствие за двубоя „Левски“ – „Етър“, ще да могат да получат безплатна покана за мача от клубния магазин, но само в случай че има свободни места на трибуните. Поради изтичане на срока за заявка на онлайн билети, „ПФК Левски“ не им гарантира запазено място на стадиона, при изчерпване на пуснатите в свободна продажба билети.

Pin It on Pinterest