Спорт

Левски пуска абонаментните карти за новия сезон

На 1 юли стартира Абонаментна кампания сезон 2024/2025.
Тя обаче ще бъде малко по-специална за нас, а и за всеки левскар. След като миналата година мина под знака на непрежалимия Георги Аспарухов, сега искаме да почетем и други незабравими фигури, оставили сърцето си на стадион „Георги Аспарухов“, но напуснали преждевременно този свят.
Обявяваме кампания „Легендите не умират“. Картата за всеки сектор на стадион „Георги Аспарухов“ ще бъде със специална визия и посветена на една наша легенда.
Днес ще Ви обявим първия почетен патрон, а именно на сектор „А“. Картата ще бъде посветена на гениалния Павел Панов. Един от най-техничните играчи в историята ни е 4-кратен шампион на България и 5-кратен носител на Купата на страната със „сините“. Той е бил старши треньор и помощник-треньор на „Левски“, както и член на УС на клуба.
Починал на 18 февруари 2018-а година, но останал завинаги в паметта на всеки „син“ привърженик, защото легендите не умират. В следващите дни ще разкрием останалите личности, на които сме посветили картите, както и още информация, свързана с абонаментната кампания.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest