Спорт

Легенди на Ботев Пд и Локо Пд се срещат в благотворителен мач

Легенди на Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив) ще изиграят благотворителен мач помежду си в подкрепа на Георги Маринов.

Срещата ще се играе утре от 18:30 на основния терен на футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“.

Билетите за двубоя са на цена от 10 лева, като всички средства ще отидат за лечението на Георги. Той е фен на Ботев, като се нуждае от финансова помощ в своята битка да проходи отново. На входовете на стадиона ще има и дарителски кутии, в които всеки може да допринесе за каузата.

Срещата между ветераните на Ботев и Локомотив се чака с огромен интерес, а в двата лагера се очаква да играят някои от най-изявените фигури на двата тима в последните десетилетия. Екипът на „канарчетата“ отново ще облекат легенди като Марин Бакалов, Петър Пенчев, Иван Добревски, Запрян Раков и други. В състава на „смърфовете“ пък личат имената на Мартин Камбуров, Илко Пиргов, Здравко Лазаров и други.  

Припомняме, че Ботев и фондация „Нощ на ангелите“ станаха част от кампанията по набиране на средства за лечението на Георги Маринов още в края на април. В рамките на месец бяха организирани различни инициативи, с които бяха събрани и близо 12 000 лв. за неговото възстановяване. 

Можете да се включите, като дарите на:

IBAN: BG36BPBI79424055936001
BIC: BPBIBGSF
Вид валута: BGN
Титуляр: Иван Маринов Маринов

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest