Спорт

Костов: Ще гледаме качествен футбол, надявам се на справедлив рефер

Треньорът на „Левски“ Николай Костов обяви, че очаква мачът срещу „Лудогорец“ да бъде доста качествен.

Той сподели, че няма да пази футболисти за предстоящото след това дерби с „ЦСКА-София“ в неделя.

„Не можем да запазваме никого за „ЦСКА-София“. Играчите са предупредени, сигурно и съдиите са предупредени. Очаквам да има качествен футбол в мача с „Лудогорец“, защото притежават много интересни футболисти, играят със самочувствие, много години са шампиони, креативни са. Ние обаче също имаме такъв тип играчи и затова очаквам добър мач“, започна Костов.

„Това за съдиите го казах шеговито. Кабаков е най-добрият съдия и разчитаме на неговата справедливост и да си свърши работата както трябва. На миналия мач с „Лудогорец“ беше в стаичката с ВАР и там не го видяхме. В първия мач надиграхме отбора на „Лудогорец“, но загубихме трите точки и тръгнахме надолу, а той имаше някои ситуации, с които не се справи“, коментира още треньорът.

„Искрено се надяваме да прекъснем серията срещу този съперник. Мислим само за моментното състояние на нашия отбор. В последния мач победихме, но много фенове си тръгнаха нещастни заради играта през второто полувреме. Дано да покажем добрите неща от мача със „Славия“. Футболистите имат самочувствие и се надявам да излезем от двубоя с победа. Стандартните положения са част от играта. Работим над тях доста сериозно. С „Лудогорец“ ще направим абсолютно същите комбинации, нека да бъдат готови за тях играчите на съперника. Ще вкараме много стрес ако мислим за следващия, по-следващия противник. Мислим само мач за мач. Трябва да догонване каквото сме изпуснали като точки. Защо ми е такъв стрес да мисля за мач с „ЦСКА-София“. Да мине мача с „Лудогорец“, да анализираме как сме играли, да видим с какво самочувствие ще се върнем и тогава ще говорим за „ЦСКА-София“, завърши треньорът.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest