Спорт

Костов: Доволен съм, трябва да уважаваме всяка победа

Треньорът на „Левски“ Николай Костов обяви, че е доволен от победата на „Локо“ (Пловдив), въпреки че тя няма как да класира тима е Европа.

„Доволен съм от това, което видях и от двата отбора. Предварително очаквах да бъде спокоен мача, но той стана доста интересен и зрелищен. Срещу „Локомотив“ винаги е интересно да се играе, защото Томаш е от треньорите, които разбират играта и поднасят изненади. Ние също бяхме изненадани и трябваше да коригираме нещата на полувремето. Не очаквахме дългите топки зад гърба на отбраната ни. Така пуснахме и гол. От резултата съм доволен. Трябва да уважаваме и малките победи. Поздравявам играчите и на двата отбора за хубави мач“, започна Костов.

„Доста е тъжно за нас, че няма да играем в Европа. Играта ни трябва да е основен фундамент за резултатите. Не можем да стигнем върховете, без да изкачим планината. При нас избързваме с някои процеси. Тепърва предстоят анализи защо не се класирахме в Европа. Имаме хора, които разбират играта в ръководството и това е отговорът ми на вашия въпрос. Ще правим всички анализи“, каза още Костов.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest