Спорт

Костов: Бяхме неузнаваеми при стандартните ситуации, трябва да вдигнем отбора

Треньорът на „Левски“ Николай Костов бе разочарован от поражението от „Лудогорец“ с 1:5.

„Равностойно първо полувреме, но след това допуснахме много грешки. Бяхме неузнаваеми при стандартните ситуации. След третия гол загубихме мача психологически и оттам тръгнахме да променяме нещата, но не успяхме да освежим отбора. Нарушиха някои футболисти дисциплината и вече през втората част бяхме по-слабия отбор“, започна Костов.

„Ние нямаме много опции. Ще мислим как да заменим Марин. Той е в много добра форма. Жалко, че го губим точно за този мач. Тепърва ще почнем да мислим какво ще правим. За Рикардиньо и Ел Джемили – не мога да кажа. Не могат да си контролират емоциите, единия не е подал на другия. Но ще се вземат мерки, ще има наказания“, продължи треньорът.

„Първо трябва да вдигнем играчите чисто психологически. Ще ми трябва време да помислим как да се вдигнем. Дали ще загубим с 3:1 или 5:1 мисля, че има значение, но повече за мен или ръководителите. Играчите в този момент не го мислят, че след 3:1 може да стане 5. Започнаха основни играчи да излизат от позиции и да освобождават пространства. Трябва да благодарим на публиката, тя вижда, че е отбор с перспектива, но тя вижда, че имаме бъдеще. Не можахме да се задържим в началните минути на второто полувреме и да търсим развой в наша полза. Не мога да мисля за селекцията в този момент. Имаме ръководство, имаме хора, които са отговорни, но не е сега моментът да мисля за играчите, които ще бъдат привлечени в нашия отбор“, завърши Костов.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest