Спорт

Категоричен успех за Славия 2 срещу Оборище

Вторият отбор на Славия, надви с категоричното 5:1 съперниците си от Оборище Панагюрище в среща от първенството на Югозападната “В” група.

Водени от капитана си Валентин Петров, младите бели надежди оставиха отлични впечатления и зарадваха треньора си Ивайло Василев, както и всички зрители на помощния терен на стадион Александър Шаламанов в неделния следобед.

Срещата започна отлично за славистите и още в първата минута след отлична комбинация, нападателя на домакините Марио Георгиев откри резултата. Последваха равностойни минути за двата отбора и след грешка в защитата на белите в средата на първото полувреме, Георги Божилов от гостите възстанови равенството. Така двата отбора се оттеглиха на почивката при равенство в резултата.

Славия натисна още в първите минути на втората част и така логичното се случи. Последваха няколко много добри атаки за белите и първо Мартин Сораков, а след него и Роберто Илиев отбелязаха на два пъти, набъбвайки резултата до крайното 5:1. Минути освен тях двамата като титуляри в стартовия състав записаха още Мартин Георгиев и Чунг До от първия отбор на белите.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest