Кастинг за ДЮШ на ЦСКА

Ръководството на ЦСКА обявява кастинг за Детско-юношеската школа на клуба. Всички момчета, родени през 2009, 2010, 2011 и 2012 година, могат да заповядат на „Армията“ на 15 юни (събота) от 15:00 часа.

Необходимо е децата да бъдат по спортен екип и с подходящи обувки за тренировка на изкуствен терен.

Младите таланти ще бъдат оценявани от комисия от треньорите от ДЮШ на ЦСКА с председател директора на ДЮШ Пауло Кардозо.

Одобрените момчета ще имат възможността да тренират в школата на най-великия български клуб. Всички деца получават безплатна екипировка „Адидас“ и не заплащат месечна такса.

Специално послание към децата отправи 18-годишният Валентин Антов, който е рожба на ЦСКА и вече е част от първия отбор. Вижте неговия призив към младите таланти във видеото.

Армейци,Ръководството на ЦСКА обявява кастинг за Детско-юношеската школа на клуба. Всички момчета, родени през 2009, 2010, 2011 и 2012 година, могат да заповядат на "Армията" на 15 юни (събота) от 15:00 часа.Необходимо е децата да бъдат по спортен екип и с подходящи обувки за тренировка на изкуствен терен.Младите таланти ще бъдат оценявани от комисия от треньорите от ДЮШ на ЦСКА с председател директора на ДЮШ Пауло Кардозо.Одобрените момчета ще имат възможността да тренират в школата на най-великия български клуб. Всички деца получават безплатна екипировка "Адидас" и не заплащат месечна такса.Специално послание към децата отправи 18-годишният Valentin Antov, който е рожба на ЦСКА и вече е част от първия отбор. Вижте неговия призив към младите таланти във видеото.

Публикувахте от Академия ЦСКА в Сряда, 29 май 2019 г.

Pin It on Pinterest