Спорт

Карлос Охене: Искам да празнувам главата със „сините“ фенове

Новото попълнение на „Левски“ Карлос Охене даде първото си интервю пред „ЛЕВСКИ ТВ“.

Той разкри как се е почувствал при първия мач със синята фланелка, как е приет в отбора, какви са целите му този сезон и колко време му е отнело да вземе решението да премине в клуба.

„Чувствам се добре и всичко вече е наред със ситуацията ми в клуба. Много съм щастлив да съм тук. Много бързо взех решение да направя този трансфер“, започна Охене.

„Почувствах се благодарен при дебюта си, удоволствието е невероятно когато излезеш със „синия“ екип. Чувствам се невероятно с новите си съотборници“, коментира още халфът.

„Първото и най-важно бе разговорът ми с треньора, който ми сподели своята философия за футбола, която изповядва, защото аз досега играех в друга схема и трябваше бързо да се адаптирам към настоящата. Искам да помогна на отбора да изпълни целите си през сезона. Искам и да вкарам няколко гола, за да мога да се радвам със „сините“ фенове. Много бих искал да спечеля нещо с отбора още тази година. Ще бъде нещо невероятно в кариерата ми“, каза още Охене.

„Имам приятели, които са били в „Левски“. Франсис Нар например ми е много близък и съм му казвал, че искам да играем заедно в този отбор. След като подписах ми изпрати съобщение: Вече си част от „синия“ клуб, забавлявай се“! Апелът ми към феновете ни е да ни подкрепят, както са го правили винаги, а ние ще дадем най-доброто от себе си“, завърши Охене.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest