Живко Миланов: Положението на Левски не е добро

Наставникът на „Левски“ Живко Миланов сподели, че тимът му е излязъл без самочувствие и увереност в мача с „ЦСКА-София“.

„Мисля, че на отбора  му липсваше увереност особено през първото полувреме. Действахме плахо, не искахме да играем с топката, което доведе до това да ни натиснат и да вкарат гол. Най-ниският на терена ни вкара гол с глава, недопустимо е да допуснеш човек пред себе си. Излязохме без самочувствие и увереност за такъв мач. Без агресия и увереност да се сбиеш в такъв мач, трудно може да вземеш такъв мач”, коментира Миланов.

„През втората част бяхме по уверени и агресивни. Има и доста млади момчета, трябва да играят със самочувствие, за да вървят нагоре. Трябва да знаят, че в такива мачове трябва самочувствие. Валери Божинов има мускулен проблем от близо две седмици. Затова бе извън групата. Надявам се, ще направим всичко възможно момчетата да дадат максимума, за да спечелим това седмо място. Имаме хора, които се завръщат. След края на мача момчетата дадоха фланелките, отидох да говоря с феновете. Те искаха да знаят какво е бъдещето на клуба. На никого не му харесва, искаха да знаят какво е бъдещето. Не съм аз човекът, който да каже, има други хора за тази работа. За момента състоянието не е добро. Трябва момчетата да вдигнат главите и да доиграят сезона, а през лятото ще видим какво ще става”, каза още Миланов.

Pin It on Pinterest