Голямото и разтърсващо дрифт шоу се завръща през уикенда в София

    След творческа пауза от пет години , тази събота и неделя ( 26 и 27 септември)  пред The Mall в София градусите на високите обороти се завръщат с пълна сила.

Уникалното събитие , което събира хиляди фенове ще започне в съботния ден от 10:00 часа с Експо зона, която включва Racing Симулатори, единствени по рода си мотоциклети с впечатляваща визия, състезателни и спортни автомобили. Публиката ще вземе участие в оценките за най-красив автомобил, най- красиви джанти и най-добре звучаща изпускателна система на автомобил. Стънт шоу с мотоциклети и изпълнения на една гума са част от изключителната програма на събитието.

Голямата изненада , основен фокус и кулминация ще бъде Дрифт шоуто в неделната вечер, което ще започне в 19:30 и ще продължи един час. В него участие ще вземат национални, балкански и европейски шампиони по дрифт. Зрителите ще видят Тодор Дунев, Александър Язов, Стефан Цанков, Данко Димитров, Християн Ангелов, Волен Василев, Стефан Зашев и Стефан Петров зад воланите на автомобилите. Гаранцията за силен адреналин и майсторско дрифтиране е гарантирана на 100%.

„ Очаквам това събитие да бъде по-силно и емоционално от предишните две такива, и съм сигурен, че който дойде да гледа, ще остане повече от доволен. Предвидили сме различни игри и награди в двата дни. Имената на дрифт състезателите говорят достатъчно за техните възможности и като добавим, че самото дрифт шоу ще бъде в тъмната част на деня, може да си представите какво зрелище ще стане”, сподели един от главните организатори Искрен Иванов.

Освен всичко друго, зрителите ще могат да определят изминатите километри в историята на Audi Q7 в играта на МПС Експерт. Още много награди и изненади са подготвили организаторите пред The Mall. Няма такса вход за зрители. Всичко е безплатно. Заповядайте и станете част от голямото шоу в събота и неделя. Емоцията и наградите ви очакват…

Pin It on Pinterest