„Етър” събира деца набор 2006, 2007 и 2008

„Етър” разширява дейноста за деца, родени 2006, 2007 и 2008 година, които не учат в Спортното училище. Осигурена е изява в междуобластното първенство, организирано от Зоналния съвет на БФС. Става въпрос за учениците от 5, 6 и 7 клас на всички училища във В. Търново. Мачовете ще се провеждат в петък на голям терен. Домакинските мачове и тренировките ще бъдат на новата база на Спортното училище с треньори Стефан Николов и Георги Георгиев. „Искаме да обхванем всички деца от града да тренират. В момента тече кампания по училищата и детските градини, аз водя разговори с родителите на родителските срещи, с директорите в училищата”, съобщи главният организатор Свилен Василев. Желаещите могат да се обърнат и към треньорите Стефан Николов (0886 675 796) и Георги Георгиев (0876 812 992).

Кампанията обхваща и по-малките деца на Велико Търново. Родените 2011-2013 г. ще получат екипировка – подарък и ще имат възможност да развият таланта си с виолетовата фланелка.

Футболната Академия „Етър” – стани един от нас!” предлага: тренировки и спортни игри, първи стъпки във футбола на модерни терени; амбициозен екип от лицензирани треньори, фокусирани не върху резултатите, а към възпитание дисциплината на децата и развитието им като хора и личности; eкипи в цвета и символите на любимия отбор; постоянна изява на децата в състезания и турнири, спортни празници с участието на родители, деца, треньори, футболисти от първия отбор, ръководство на „Етър”, общинска администрация. Развитие на Футболната Академия на „Етър” по примера на елитни футболни училища в Европа в унисон с новата стратегия за развитие на детско-юношеския футбол!

Pin It on Pinterest