„Етър” пуска билетите в сряда

„Етър” призова великотърновските фенове за масова подкрепа в рещаващия реванш срещу „Славия”.
„Болярите” посрещат „белите” в четвъртък от 20:00 ч. на стадион „Ивайло”, като са категорични, че нищо още не е решено въпреки минималната загуба с 1:0 в столицата. Тимът вярва, че може да стопи пасива и да стигне до мечтания бараж за Лига Европа, но за тази цел се нуждае от горещата подкрепа от трибуните. „Публиката винаги е била нашият 12-и играч, с нея зад гърба си футболистите се чувстват много по-вдъхновени да дават всичко от себе си. Чакаме ви на стадион „Ивайло” в най-важната битка за великотърновския футбол!”, призоваха от клуба.
Цената на билетите остава непроменена – по 6 лв. за всички. Те ще бъдат пуснати в предварителна продажба в сряда на касата до Спортния диспансер, която отваря в 15 ч. и ще работи до 19 ч.
В деня на мача касата ще работи от 9 ч. до края на срещата. В 18 ч. отварят за продажба на билети и втората каса от северната страна, както и тази от южната – предназначена за гостуващите фенове. Паркингът пред стадиона трябва да бъде освободен от автомобили в деня на мача. В 18:30 ч. отварят и входовете на стадиона за мача.

Pin It on Pinterest