„Етър-2” стартира в областната група с гостуване на ФК „Недан”

Дублиращият отбор на „Етър” ще играе в централната „А” областна група, съставена от 11 отбора. Освен нея са сформирани и северна и южна областни групи.

В централната са включени отборите с по-добра материална база, спортно-технически и финансови възможности от по-големите населени места. Победителят в нея придобива право на участие в Трета лига. Новите имена са „Етър-2”, „Ресен 2012”, „Недан” и изпадналия от третия ешалон „Янтра” (П. Тръмбеш).

Първенците на северната и южната група, ако отговарят на изискванията и имат финансови възможности, добиват право да участват в бараж помежду си за влизане в централната на мястото на изпадащия.

Сезонът стартира на 8 септември от 17 ч., като във всеки кръг ще има по един почиващ. „Етър-2” започва с гостуване на „Недан”, който ще домакинства в Павликени. Останалите двойки: “Лoзeн” (Сyхиндoл) – “Рeceн 2012”, “Янтpa” (П. Tpъмбeш) – “Лeвcки” (Стpaжицa), “Изгpeв” (Цapeвeц) – “Удар ” (Б. черква) и “Чyмepнa” (Елена) – “Лaтo” (Алeкoвo). „Левски” (Лясковец) почива.

Pin It on Pinterest