Емил Георгиев: Имаме сили да се справим с ЦСКА

Имаме сили да се справим с отбора на ЦСКА-София.

Момчетата са здрави, добре подготвени и силно желаят успеха. Ако покажем истинското си лице, вярвам, че ще спечелим. Това заяви пред клубния сайт преди сблъсъка за първото място във временното класиране на Елитната юношеска група до 17 години помощник-треньорът на Лудогорец U17 Емил Георгиев. Двубоят е в неделя, от 12,30 часа, на терен 3 в комплекса „Гнездо на орли“.

Мачът с ЦСКА-София е голямо предизвикателство за отбора, виждам момчетата мотивирани, дисциплинирани и отговорни в тренировките. Надявам се съперникът да се отвори и да играе футбол, за да стане хубав двубой. За нас е ясно –  ще заложим на нашия стил и няма нищо да променяме. Като треньори сме убедени, че вървим по пътя, който е правилен за развитието на отбора и момчетата, каза Емил Георгиев.

Неговата оценка е, че тимът досега се представя отлично в първенството с постигнатите шест победи и едно реми в изиграните общо седем двубоя. В отбора съжаляват, че са допуснали равенството в мача срещу Септември, защото са били по-добрият състав на терена и са имали повече голови ситуации.   

Ако съпоставим представянето на отбора сега, спрямо това преди година, когато бяхме в Елитната юношеска група до 15 години, прави впечатление сериозната разлика. Тогава играехме на приливи и отливи. Сега демонстрираме сериозно постоянство. Това показва, че момчетата са пораснали физически, тактически, технически, дори ментално. Иска ми се да продължават да се развиват по този начин. Направят ли го, ще имат бъдеще в професионалния футбол, добави помощник-треньорът на  Лудогорец U17.

Pin It on Pinterest