Дряново посреща 32 – отбора от региона и страната в 5-тото издание на Детски футболен турнир за купата на вафли „БОРОВЕЦ”!

Героите от САЩ 94, Емил Костадинов, Бончо Генчев и Пламен Николов – патрони на турнира в Дряново.

Община Дряново и ФК „Локомотив 1927” Дряново, БФС,

ЗС на БФС – Велико Търново и ОС на БФС – Габрово, имат удоволствието и Ви канят за поредна година на едно незабравимо преживяване за младите футболни надежди на България. Тази година е юбилейното 5-то издание на турнира, а големият празник в Дряново е в продължение на четири дни, от 17-ти до 20-ти юни. Децата от региона и цялата страна ще премерят сили на обновените терени стадион „Локомотив” и стадион „Републиканец” в село Царева ливада.

Стотиците участници ще бъдат от 4-ри възрастови групи:

  • Футбол 5 – деца родени 2013г.
  • Футбол 7 – деца родени 2012г.
  • Футбол 7 – деца родени 2011г.
  • Футбол 11 – деца родени 2007/2008г.

Те ще премерят сили и ще имат възможността да се срещнат и получат съвети от патроните на турнира – легендарните футболисти Емил Костадинов, Бончо Генчев и Пламен Николов. С много награди и призове за децата!

Това вече e традиция в Дряново, с цел развитие на детско юношеските школи в региона – заяви ръководството на Община Дряново.

Кметът на Община Дряново г-н Трифон Панчев, председателят на ОбС-Дряново г-н Тодор Георгиев /Теди Джорджо/ и екипът на ФК „Локомотив 1927“ Дряново безкрайно благодарят за подкрепата на ръководството на вафли „БОРОВЕЦ“, на БФС, на фирмите „ДОНИТАС”- Дряново, на “Platex 1945” Дряново, „YAVOR-M“ Дряново, магазини „АРИСТО“ Дряново, „Фото Dryanovo“, охранителна фирма „Делта Гард“ и на мобилния оператор Vivacom.

Турнирът ще бъде проведен в съответствие и при спазване на всички противоепидемични мерки за безопасност във връзка спандемията от COVID-19.

Отборите получават преференциални условия за настаняване в хотелските бази с нощувка и храноден.

За доброто настроение и информация за програмата, мачовете, резултати, отбори и състави с озвучаване на зелените килими в Дряново и Царева ливада, ще се погрижи DJ-тандема, официалните водещи и ди-джей на българският национален отбор по волейболTeddy Georgo, DJ Theo и DJ George.

ВАЖНО: Заявки за турнира можете да направите при Председател на УС и директор ДЮШ – Пламен Обрешков. Телефон: 0878357607 Мейл:fclokomotivdryanovo@abv.bg

ВАЖНО: Пресконференцията за турнира в Дряново, ще се проведе на 11.05. /вторник/ от 11:00 часа, в Пресклуб „България” – Национален Стадион „Васил Левски” София.

Очакваме ви в ДРЯНОВО!


За Дряново!

Градът на великия майстор Колю Фичето, в дряновския кРАЙ е легендарният Дряновски манастир, пещера „Бачо Киро”, в която са открити първите следи от живот на Хомо сапиенс в Европа!

Градът е обявен за планински курорт преди 90 години заради благоприятния си климат и чист въздух!

Дряново е наблизо за всички – на 20 минути път от областните центрове Габрово и Велико Търново и на по-малко от 3 часа път от София, Пловдив, Варна и Бургас!

Снимки: Радослава Кунчевска

Pin It on Pinterest