Диего Фабрини премина в Динамо Букурещ

Халфът Диего Фабрини ще играе занапред в Динамо Букурещ. Днес той премина успешно медицински прегледи и подписа своя личен договор. ЦСКА се споразумя за трансфера на италианеца, след като самият футболист настойчиво искаше да се завърне в Румъния.

През последната седмица полузащитникът проведе няколко разговора с ръководството, в които декларира своето желание. В крайна сметка клубът ни постъпи с разбиране към личните мотиви на Фабрини и финализира сделката с букурещкия гранд.

Параметрите по нея се запазват в тайна между страните. Фабрини няма да бъде под наем, тъй като Динамо придобива изцяло правата му. ЦСКА ще запази и солиден процент при негова бъдеща продажба.

От началото на юни италианецът записа с червената фланелка 6 мача в Лига Европа и 5 в българския шампионат. 

Диего Фабрини: Благодаря на всички в ЦСКА за прекрасните моменти, вярвам, че тимът ще стане шампион

Диего Фабрини: Благодаря на всички в ЦСКА за прекрасните моменти, вярвам, че тимът ще стане шампион Халфът Диего Фабрини ще играе занапред в Динамо Букурещ. Днес той премина успешно медицински прегледи и подписа своя личен договор. ЦСКА се споразумя за трансфера на италианеца, след като самият футболист настойчиво искаше да се завърне в Румъния.През последната седмица полузащитникът проведе няколко разговора с ръководството, в които декларира своето желание. В крайна сметка клубът ни постъпи с разбиране към личните мотиви на Фабрини и финализира сделката с букурещкия гранд.Параметрите по нея се запазват в тайна между страните. Фабрини няма да бъде под наем, тъй като Динамо придобива изцяло правата му. ЦСКА ще запази и солиден процент при негова бъдеща продажба.От началото на юни италианецът записа с червената фланелка 6 мача в Лига Европа и 5 в българския шампионат. Пожелаваме му здраве и много успехи занапред!Вижте специалното обръщение на Фабрини към червената общност във видеото.

Публикувахте от CSKA Sofia FC в Четвъртък, 22 август 2019 г.

Pin It on Pinterest